Skattekisten.no ble startet i 2002, og vi har derfor mange års erfaring med salg av både gull og sølv. Her hos oss finner du et stort utvalg av ringer, armbånd, halskjeder, ørepynt, anheng, brosjer, nåler, mansjettknapper, gullur, flere typer sølvbestikk og annet. Smykkene er for det meste i 14 karat gull (585), men det er også noen i 10 karat(417), 18 karat(750), 21 karat(875) og 22 karat(916).

Jeg får ofte spørsmål, både fra fornøyde kunder, og gullsmeder, hvordan det kan være mulig å holde så lave priser på kvalitetssmykker som det Skattekisten gjør. Svaret er at vi er ekstremt opptatt av å holde lave kostnader i alle ledd. Vi foretar ingen innkjøp fra grossister, men kjøper opp større partier fra konkursbo, dødsbo, hittegods og pantelånerauksjoner i Norge og Europa for øvrig. Vi har ingen butikklokaler, men selger smykkene enkeltvis på nettet, gjennom auksjoner og min nettbutikk. Vi sparer penger på direkte innkjøp, og slipper utgifter som leie, strøm og personalkostnader ved salg fra butikklokaler. Det er summen av dette som kommer deg til gode, i form av lave priser.

Men, selve rosinen i pølsen, og det som gjør det spennende og morsomt å handle hos Skattekisten, er de gode mulighetene til å gjøre et kupp. Våre lave priskalkyler baserer seg nemlig hovedsakelig på vekten av det enkelte smykke, uansett om det er en masseprodusert ring fra en billigkjede, eller en eksklusiv håndlaget ring fra en berømt juvelerforretning. På denne måten er det du som nyter godt av Skattekistens gode innkjøp og enkle priskalkyler.

I tillegg til gullsmykker har Skattekisten et stort utvalg i sølvbestikk med kjente norske mønstre, samt en del antikke sølvgjenstander. Også her skal vi være billigst, med priser på under halvparten av nyprisen hos våre konkurrenter.

Vi innser at å se et bilde av et smykke på dataskjermen, ikke er det samme som å se det i virkeligheten. Derfor har Skattekisten en fornøyd kundegaranti; Det vil si at om varen ikke skulle innfri forventningene, eller andre forhold tilsier at du ønsker å returnere smykket, gir vi deg pengene tilbake om du returnerer smykket innen 14 dager etter at du har mottatt det.

Du bestemmer selv hvordan du vil betale, med Visa, Mastercard, klarna eller forskudd til kontonr.: 1503 26 72881. Alle smykker fra Skattekisten kommer med medfølgende gaveetui uten ekstra kostnad i prisen, og sendes i nøytral forpakning. Det er summen av alt dette som gjør at Skattekisten i dag har kunder spredt over hele Skandinavia, og stadig flere strømmer til.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som kunde, og ønsker deg lykke til med skattejakten.

Skattekisten gull,sølv og edelstener er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund fra 16.01.2002. Organisasjonsnummer: 984092008

Vi tar forbehold om å rette opp feil i annonsen, som skyldes teknisk eller menneskelige feil.